آسان انتخاب کنید

اجاره روزانه و هفتگی خانه در خیابان استقلال استانبول

  • روزانه 5,000لیر
  • 0لیر/هفتگی
استقلال
با اشیاء سه خواب
اجاره روزانه و هفتگی خانه در خیابان استقلال استانبول
استقلال
  • روزانه 5,000لیر
  • 0لیر/هفتگی

توضیحات

 

رو در رو با تاریخ: اجاره آپارتمان ۳ خوابه با منظره کامل برج گالاتا

بعضی منظره‌ها را در کارت پستال‌ها می‌بینیم. بعضی دیگر را از بالای یک برج یا تپه تماشا می‌کنیم. و یک منظره وجود دارد که می‌توانید با آن زندگی کنید. تصور کنید هر روز صبح، پرده‌ها را کنار می‌زنید و اولین چیزی که می‌بینید، شکوه و عظمت ۷۰۰ ساله برج گالاتا است که درست در مقابل پنجره شما، با تمام جزئیاتش ایستاده است.

این یک اجاره روزانه خانه در استانبول نیست؛ این رزرو یک صندلی در ردیف اول برای تماشای زیباترین نمایش شهر است. آپارتمان سه خوابه و لوکس ما، یک لوکیشن فیلم‌برداری خصوصی است که در آن، شخصیت اصلی داستان، خود برج گالاتاست.

منظره‌ای که اقامت شما را تعریف می‌کند

این یک نگاه اجمالی از گوشه پنجره نیست. اینجا، برج گالاتا همدم همیشگی شماست. منظره‌ای خیره‌کننده و بدون مانع، نه فقط از یک اتاق، بلکه از سالن پذیرایی و یکی از اتاق‌های خواب، به شما این حس را می‌دهد که در یک تابلوی زنده زندگی می‌کنید.

شاید اولین چالش شیرین شما پس از ورود به این آپارتمان، یک قرعه‌کشی دوستانه یا خانوادگی باشد برای اینکه مشخص شود کدام عضو خوش‌شانس گروه، اتاق خواب رویایی با منظره مستقیم برج را برای خود برمی‌دارد!

چهارراه استراتژیک استانبول

موقعیت این آپارتمان، یک چهارراه طلایی است که شما را به تمام دنیاهای استانبول متصل می‌کند:

  • ۱۰۰ متر به سمت شمال: قدم در ابتدای خیابان یک و نیم کیلومتری و پرجنب‌وجوش استقلال بگذارید که شما را مستقیم به قلب تپنده شهر، یعنی میدان تقسیم می‌رساند.
  • ۱۰۰ متر به سمت جنوب: خود را در کنار شاخ طلایی و پل گالاتا بیابید، جایی که می‌توانید با تراموا در عرض چند دقیقه به قلب امپراتوری عثمانی در سلطان احمد (مسجد آبی، ایاصوفیه و کاخ توپکاپی) سفر کنید.

خانه‌ای برای راحتی خانواده و دوستان

این آپارتمان با طراحی مدرن و گرم، برای راحتی یک گروه ۶ نفره کاملاً بهینه شده است.

  • اتاق خواب‌هایی برای هر سلیقه: این خانه با سه اتاق خواب، برای هر نوع گروهی عالی است. یک اتاق خواب اصلی (با منظره برج)، یک اتاق خواب دیگر با تخت کینگ‌سایز، و یک اتاق سوم با تخت‌های دوطبقه که برای بچه‌ها یک ماجراجویی هیجان‌انگیز و خاطره‌انگیز خواهد بود.
  • آسایش و راحتی: با داشتن دو حمام (یکی با وان و دوش مرمری)، دیگر صبح‌ها برای آماده شدن در سفرهای گروهی معطل نخواهید شد. آشپزخانه مدرن با لوازم استیل درجه یک و کابینت‌های چوبی، هم فضایی زیبا و هم کاملاً کاربردی برای آماده کردن یک وعده غذای خانوادگی است.

جزئیات رزرو “جایگاه ویژه” شما

  • ظرفیت: ۶ نفر
  • قیمت روزانه: ۵۰۰۰ لیر
  • اجاره هفتگی و ماهانه: برای اقامت‌های یک هفته‌ای یا بیشتر، از تخفیف‌های ویژه ما بهره‌مند شوید. لطفاً برای دریافت قیمت دقیق برای دوره مورد نظرتان، با ما تماس بگیرید.

 

این فقط یک اجاره آپارتمان ۳ خوابه در استانبول نیست. این فرصتی است برای زندگی کردن با یک کارت پستال متحرک. فرصتی برای داشتن نمادین‌ترین منظره شهر به عنوان پس‌زمینه دائمی خاطرات سفر شما.

آپارتمان‌هایی با چنین منظره مستقیم و بی‌مانعی بسیار کمیاب هستند و به سرعت رزرو می‌شوند. برای اینکه شانس زندگی رو در رو با برج گالاتا را از دست ندهید، همین امروز با ما در “ترک گشت” تماس بگیرید و جایگاه خود را در ردیف اول تماشای استانبول، رزرو کنید.

 

4/5 - (36 امتیاز)
  • شهر استانبول
  • استان استانبول
  • محله اروپایی, استقلال, مرکز شهر

جزئیات

به روز شده در ژوئن 25, 2025 در 6:17 ق.ظ
  • قیمت: روزانه 5,000لیر
  • نوع ملک: آپارتمان, اجاره روزانه
  • وضعیت ملک: با اشیاء, سه خواب

املاک مشابه

مقایسه ملک ها

مقایسه
Turkgasht
  • Turkgasht