آسان انتخاب کنید

اجاره روزانه آپارتمان دو خوابه با لوازم در آکسارای استانبول

  • روزانه 2,500لیر
  • 0لیر/ماهیانه
فاتح آکسارای
با اشیاء دو خواب اجاره 1+2 اجاره کوتاه مدت با لوازم شامل تمام قبوض مرکز نرمال آپارتمان
اجاره روزانه آپارتمان دو خوابه با لوازم در آکسارای استانبول
فاتح آکسارای
  • روزانه 2,500لیر
  • 0لیر/ماهیانه

توضیحات

سفر به قلب تاریخ: راهنمای اجاره روزانه آپارتمان در منطقه فاتح استانبول

چشمانتان را ببندید و تصور کنید. از درِ خانه موقت‌تان در استانبول بیرون می‌آیید و به جای خیابان‌های مدرن و برج‌های بلند، گنبدهای باشکوه مسجد آبی و مناره‌های سر به فلک کشیده ایاصوفیه در مقابل شماست. صدای اذان با همهمه و شور زندگی در بازار بزرگ در هم می‌آمیزد. این یک سفر در زمان است و با اجاره روزانه آپارتمان در فاتح استانبول، این رویای شیرین به واقعیت تبدیل می‌شود.

اینجا دیگر فقط یک توریست نیستید که از جاذبه‌ها دیدن می‌کند؛ شما برای چند روز در تاریخ زندگی می‌کنید. این راهنما، دعوتنامه‌ای است برای تجربه یک اقامت کوتاه مدت فراموش‌نشدنی در منطقه‌ای که روزی پایتخت دو امپراتوری بزرگ جهان بوده است.

فاتح: جایی که امپراتوری‌ها متولد شدند

برای درک اهمیت اقامت کوتاه مدت در فاتح، باید داستان آن را بدانیم. این شبه جزیره تاریخی، روزی به نام “بیزانتیوم” شناخته می‌شد، سپس به “کنستانتینیپول” مرکز مسیحیت و فرهنگ یونانی تبدیل شد. اما نقطه عطف آن در سال ۱۴۵۳ بود، زمانی که سلطان محمت فاتح، این شهر را تصاحب کرد و آن را پایتخت جدید امپراتوری قدرتمند عثمانی نامید. او مسجد فاتح را بنا نهاد و از مردم سراسر اروپا دعوت کرد تا یک جامعه شهری بی‌نظیر بسازند. شما قرار است در میراث همین تاریخ غنی قدم بزنید.

پایگاه شما برای کشف تاریخ: ۷ دقیقه پیاده تا همه چیز!

بزرگترین مزیت اجاره آپارتمان در آکسارای یا فاتح، این است که پاهای شما به بهترین وسیله نقلیه تبدیل می‌شود. دیگر نیازی به نگرانی برای تاکسی یا مترو ندارید. شما در مرکز دنیای باستان قرار دارید:

  • مسجد آبی (Blue Mosque)
  • ایا صوفیه (Hagia Sophia)
  • کاخ توپکاپی (Topkapi Palace)
  • بازار بزرگ (Grand Bazaar)

همه این شگفتی‌ها، تنها با ۷ دقیقه پیاده‌روی دلنشین از آپارتمان شما فاصله دارند. شما می‌توانید با طلوع خورشید در میدان سلطان احمد باشید و با غروب آن، به خانه دنج و آرام خود بازگردید.

نگاهی به داخل خانه تاریخی شما (با امکانات مدرن!)

این آپارتمان دو خوابه (شامل یک اتاق خواب و یک سالن بزرگ با مبل تخت‌شو) به تازگی بازسازی شده تا راحتی مدرن را به قلب تاریخ بیاورد.

  • ظرفیت: به راحتی برای ۴ تا ۵ نفر مناسب است.
  • قیمت پایه روزانه: 2500 لیر.
  • امکانات مدرن: آشپزخانه‌ای بزرگ و کامل با ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی برای راحتی در سفرهای طولانی‌تر، کولر اسپلیت و تمام لوازم نو و شیک که در تصاویر می‌بینید. همه چیز برای یک اقامت کوتاه مدت بی‌دردسر فراهم است.

حرف آخر: یک تجربه، نه فقط یک اقامت

اقامت در فاتح، فقط یک اجاره کوتاه مدت در استانبول نیست. این یک کلاس درس تاریخ، یک ماجراجویی فرهنگی و یک تجربه بی‌نهایت عمیق است. این فرصتی است برای چشیدن طعم واقعی استانبول قدیم، جایی که هر سنگفرش و هر کوچه‌ای، داستانی برای تعریف کردن دارد.

این آپارتمان‌ها به دلیل موقعیت بی‌نظیرشان به سرعت رزرو می‌شوند. برای اینکه شانس زندگی در تاریخ را از دست ندهید، همین امروز با ما در “ترک گشت” تماس بگیرید و سفر خود در زمان را آغاز کنید!

2.4/5 - (16 امتیاز)
  • شهر استانبول
  • محله آکسارای, اروپایی, فاتح, مرکز شهر

جزئیات

به روز شده در ژوئن 23, 2025 در 8:37 ق.ظ
  • قیمت: روزانه 2,500لیر
  • متراژ ملک: 80 مترمربع
  • اتاق خواب ها: 2
  • اتاق ها: 3
  • سرویس : 1
  • نوع ملک: آپارتمان, اجاره روزانه
  • وضعیت ملک: با اشیاء, دو خواب

املاک مشابه

مقایسه ملک ها

مقایسه
Turkgasht
  • Turkgasht