آسان انتخاب کنید

اجاره روزانه آپارتمان دوبلکس شیک و لوکس ۳ خوابه در فولیا شیشلی

  • شبی 3,200لیر
  • 6,500,000لیر/تومان
شیشلی
با اشیاء سه خواب
اجاره روزانه آپارتمان دوبلکس شیک و لوکس ۳ خوابه در فولیا شیشلی
شیشلی
  • شبی 3,200لیر
  • 6,500,000لیر/تومان

توضیحات

خانه بزرگ شما در استانبول: راهنمای اجاره دوبلکس ۳ خوابه با تراس خصوصی در فولیا، شیشلی

 

سفر با خانواده یا گروهی از دوستان، یکی از بهترین تجربه‌هاست، اما پیدا کردن یک اقامتگاه مناسب که هم به اندازه کافی بزرگ باشد، هم شیک و هم در مرکز شهر، یک چالش بزرگ و اغلب پرهزینه است. هتل‌ها کوچک و گران هستند و آپارتمان‌های معمولی، فضای کافی برای راحتی همه را ندارند.

اما اگر به شما بگویم یک خانه بزرگ، شیک، دوبلکس و با یک تراس خصوصی دل‌باز در یکی از بهترین و آرام‌ترین محله‌های استانبول، با قیمتی باورنکردنی منتظر شماست؟ این راهنما، شما را با یک هتل آپارتمان دوبلکس سه خوابه در محله آرام و لوکس فولیا، شیشلی، آشنا می‌کند که برای یک اقامت کوتاه مدت گروهی، تمام نیازهای شما را برآورده می‌کند.

 

جواهر پنهان خانه: تراس خصوصی شما

 

قلب واقعی این هتل آپارتمان، تراس خصوصی و دلباز آن در طبقه دوم است. این فقط یک بالکن کوچک نیست؛ یک فضای باز و دوست‌داشتنی است که به سالن پذیرایی شخصی شما در هوای آزاد تبدیل می‌شود.

  • یک فنجان قهوه با آرامش: تصور کنید روز خود را با یک فنجان قهوه و تماشای آسمان استانبول در این تراس آغاز می‌کنید.
  • دورهمی‌های خاطره‌انگیز: عصرها، با دوستان و خانواده دور هم جمع شوید و زیر آسمان پرستاره، خاطراتی فراموش‌نشدنی بسازید. این یک تجمل کمیاب در قلب یک شهر شلوغ است که اقامت شما را خاص می‌کند.

 

فضایی برای همه: راحتی و حریم خصوصی در یک خانه بزرگ

 

با سه اتاق خواب مجزا و دو و نیم سرویس بهداشتی، این آپارتمان دوبلکس به راحتی ظرفیت ۷ نفر را دارد. دیگر خبری از کمبود فضا یا صف کشیدن برای حمام در صبح‌های شلوغ نیست. هر کس فضای خصوصی و راحتی خود را خواهد داشت. طراحی داخلی مدرن، آشپزخانه کاملاً مجهز با ماشین ظرفشویی، و سالن نشیمن بزرگ، بهترین فضا را برای دورهمی‌های شما فراهم می‌کند.

 

فولیا، شیشلی: بهترین ترکیب از آرامش و دسترسی

 

شما در محله آرام، امن و سطح بالای فولیا هستید، اما تنها چند دقیقه با بهترین‌های شیشلی و کل استانبول فاصله دارید.

  • چند دقیقه تا مراکز خرید لوکسی چون جواهیر و بوتیک‌های شیک نیشانتاشی.
  • یک سواری کوتاه با مترو تا میدان تقسیم.
  • دسترسی آسان به خط ساحلی بسفر برای یک پیاده‌روی دل‌انگیز.

 

قیمت باورنکردنی یک اقامت گروهی لوکس

 

و حالا، بخشی که این پیشنهاد را استثنایی و بی‌رقیب می‌کند: قیمت.

هزینه این آپارتمان دوبلکس سه خوابه بزرگ، فقط شبی ۶۸ یورو است. این یعنی هزینه اقامت هر نفر در یک گروه ۷ نفره، کمتر از ۱۰ یورو خواهد بود! این یک ارزش خرید بی‌نظیر برای یک اجاره روزانه لوکس در استانبول است که در هیچ جای دیگری پیدا نخواهید کرد.

 

حرف آخر

 

یک خانه دوبلکس بزرگ برای ۷ نفر، با تراس خصوصی، در یکی از بهترین محله‌های استانبول، و با قیمتی که از یک اتاق کوچک در هتل هم کمتر است. این بهترین تعریف از یک اقامت کوتاه مدت هوشمندانه برای خانواده‌ها و گروه‌هاست.

این آپارتمان به دلیل فضای بزرگ و قیمت استثنایی‌اش، یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های ما برای گروه‌هاست و به سرعت رزرو می‌شود. برای تضمین خانه بزرگ خود در سفر بعدی به استانبول، همین امروز با ما در “ترک گشت” تماس بگیرید!

به این مطب امتیاز بدهید
  • شهر استانبول
  • استان استانبول
  • محله اروپایی, شیشلی, مرکز شهر

جزئیات

به روز شده در ژوئن 30, 2025 در 8:46 ق.ظ
  • قیمت: شبی 3,200لیر
  • متراژ ملک: 130 مترمربع
  • اتاق خواب ها: 3
  • سرویس ها: 2
  • نوع ملک: آپارتمان, اجاره روزانه
  • وضعیت ملک: با اشیاء, سه خواب

مقایسه ملک ها

مقایسه
Turkgasht
  • Turkgasht