ملکت رو پیدا نکردی؟
به اینستامون هم یه سر بزن!

هر روز فایل‌های جدید خرید، فروش و اجاره در اینستاگرام منتشر می‌کنیم.

مشاهده اینستاگرام
خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم تحصیل اخبار
آسان انتخاب کنید

ابرو گوندش در واکنش به بازداشت همسر سابقش مراد عثمان اوزدمیر سخن گفت

مراد عثمان اوزدمیر، تاجر و همسر سابق خواننده‌ی ابرو گوندش که در پی یک پرونده‌ی قضایی حدود ۶ ماه است در زیلویری زندانی می‌باشد، با ارسال نامه‌ای خصوصی به بلال اوزبیلگه، نویسنده‌ی روزنامه‌ی دیرلیش پستاسی، سکوت خود را شکست.

اوزدمیر با بیانیه‌ای قابل توجه درباره‌ی ادعاهای مطرح شده و روند دادرسی، ضمن تأکید مجدد بر اعتماد خود به عدالت ترکیه، نسبت به تخریب نامش در افکار عمومی با ادعاهای بی‌اساس واکنش نشان داد.

«می‌خواهم بدانید که ایمانم به قضاوت عالی ترکیه و سیستم عدالت آن را از دست نداده‌ام»

اوزدمیر در نامه‌اش با بیان اینکه این اتفاقات را یک آزمون می‌داند و از کسی کینه‌ای ندارد، گفت: «به دلیل شرایطی که در آن قرار دارم و چیزهایی که پشت سر گذاشته‌ام، هیچ خشم و کینه‌ای از هیچکس ندارم و نخواهم داشت. می‌خواهم بدانید که ایمان دارم این روندی که در آن هستم به زودی به پایان خواهد رسید و من ایمانم به قضاوت عالی ترکیه و سیستم عدالت آن را از دست نداده‌ام.»

«ذکر نامم در پرونده‌هایی که هیچ ارتباطی با آنها ندارم، مرا می‌رنجاند»

اوزدمیر که ناراحتی خود از طرح نامش در تحقیقات و مجادلات مختلف در روزهای اخیر در افکار عمومی را به زبانی شدید بیان کرد، به برخی از ادعاهای مطرح شده در رسانه‌ها شفافیت بخشید. این تاجر با تأکید بر اینکه هیچ اتهام سازمان یافته‌ای به او وارد نشده است، در مورد پرونده‌هایی که حتی به عنوان مظنون یا شاهد در آنها حضور ندارد هشدار داد: «به شدت تقاضا می‌کنم نام من با افراد، پرونده‌ها یا رویدادهایی که هیچ ارتباطی با آنها ندارم، مرتبط نشود. ذکر نامم در این موارد به صورت بی‌اساس مرا می‌رنجاند.»

«در مسیر آقای رئیس‌جمهورمان پیش خواهم رفت»

اوزدمیر که اشاره کرد در خانواده‌ای با تربیت ملی‌گرا بزرگ شده و در طول زندگی‌اش ارزش‌های میهن، ملت و دولت را بر هر چیزی مقدم دانسته است، نامه خود را با پیام‌هایی برای آینده و یک درخواست به پایان برد: «همه کسانی که مرا می‌شناسند می‌دانند که در سایه پرچممان، در مسیر آقای رئیس‌جمهورمان، با افتخار و شجاعت به پیشروی ادامه خواهم داد. تنها هدف من این است که در کنار خانواده، فرزندان و عزیزانم در آرامش باشم.»

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

اوزدمیر با خطاب قرار دادن اصحاب رسانه، بیان کرد که در طول این روند قضایی، از همه انتظار دارد برای حفظ خانواده و حیثیت شخصی او، حساسیتی مطابق با اخلاق رسانه‌ای داشته باشند.

چه گذشته بود؟

ابرو گوندش چهارمین ازدواج خود را با مراد عثمان اوزدمیر در فوریه ۲۰۲۴ در دبی انجام داد. این ازدواج کوتاه‌مدت، در ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۵ در یک جلسه دادگاه و به توافق طرفین به پایان رسید.

نام اوزدمیر در تحقیقات مربوط به شبکه‌ی جنایی تحت رهبری صلاح‌الدین یلمظ مطرح شد. او در آگوست ۲۰۲۵ بازداشت و پس از انجام تشریفات در اداره پلیس، به دادگاه اعزام شد و پس از ادای توضحات نزد دادستانی، آزاد شد. اوزدمیر در دسامبر ۲۰۲۵ در چارچوب همین پرونده بازداشت و زندانی شد.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه