خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم تحصیل اخبار
آسان انتخاب کنید

رها مختار به سفر آخرت بدرقه شد

رها مختار، روزنامه‌نگار و مجری سرشناس ترکیه، در اثر نارسایی قلبی در بودروم چشم از جهان فروبست. پیکر وی پس از تکمیل تشریفات پزشکی در بیمارستان، دیروز به İstanbul منتقل شد.

مراسم تشییع مختار که با سبک منحصر‌به‌فرد خود در خبررسانی تلویزیونی ترکیه تحولی به‌وجود آورده بود، امروز در منطقه لونت برگزار شد.

پسر و دخترخوانده‌اش تا آخرین وداع کنار پیکر پدر ماندند

مراسم تشییع رها مختار پس از نماز عصر در مسجد بارباروس خیرالدین پاشا در لونت استانبول برگزار شد. پویْراز دنیز، پسر او، و آیشه نازلی، دخترخوانده‌اش، تا پایان مراسم کنار تابوت ایستادند و تسلیت‌ها را دریافت کردند.

پوشاندن تابوت با پیراهن بشیکتاش

در این مراسمِ مملو از لحظات احساسی، پویْراز دنیز به وصیت پدرش، پیراهن تیم بشیکتاش —که طرفدار پر‌و‌پاقرص آن بود— را روی تابوت گذاشت که صحنه‌های غم‌انگیزی را برای حاضران رقم زد. پس از اقامه نماز میت، پیکر رها مختار برای خاکسپاری به گورستان ینی‌کوی منتقل شد.

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

درگذشت رها مختار که با حضور گسترده‌ای از چهره‌های مطبوعات، سیاست و هنر همراه بود، در دنیای رسانه که سال‌ها در آن فعالیت داشت، خلأ عمیقی بر جای گذاشت.

وصیت جلب‌توجه‌کننده او درباره «دنیز اُغور» در مراسم تشییع

از سوی دیگر، پس از درگذشت وی، وصیت و پست‌های جنجالی او در شبکه‌های اجتماعی درباره همسر سابقش، دنیز اُغور، دوباره به سوژه داغ magazin تبدیل شد. مشخص شد مختار در گذشته گفته بود: «به تمام دوستانم وصیت می‌کنم؛ اگر دنیز اُغور زنده است، در مراسم تشییع من حاضر نشود». عدم حضور دنیز اُغور در مراسم تشییع نیز از نگاه تیزبین رسانه‌ها پنهان نماند.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه