آسان انتخاب کنید

گلن کی بیٹی طغیان کشور گلتر کے وکلاء نے مقدمہ سے دستبرداری کر لی

وکلای توغیان اولکم گلتر، که به اتهام قتل عمدی آنس گولو در بازداشت است، از پرونده کنار کشیدند.

دختر گولو در بازداشت

تحقیقات دادستانی جمهوری یالووا دربارهٔ مرگ خواننده گول توت، که در ۲۶ سپتامبر از پنجره آپارتمانش در طبقه ششم ساختمانی در محله هارمانلار، خیابان والی آکی در منطقه چینارجیک سقوط کرد، ادامه دارد. پس از پیگیری‌های فنی و فیزیکی، حکم بازداشت توغیان اولکم گلتر و دوستش سلطان نور اولو صادر شد.

به دادگاه فرستاده شدند

تیم‌های پلیس استانبول و یالووا دریافتند که دو مظنون در حال آماده‌سازی برای فرار به خارج از کشور بودند. در نتیجه، مأموران در شامگاه ۹ دسامبر طی عملیاتی در منطقه بیوکچکمجه استانبول، گلتر و اولو را دستگیر کردند. یک فرد ۱۷ ساله که در آن زمان در خانه حضور داشت نیز بازداشت شد. گلتر، اولو و سه نفر دیگر پس از انجام تشریفات پلیس به دادگاه تحویل داده شدند.

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

وکلای گلتر از پرونده کنار کشیدند

هنگام انتقال گلتر و اولو از پلیس به دادگاه، رویداد قابل‌توجهی رخ داد. وکلای گلتر در مقابل پلیس به خبرنگاران اعلام کردند که از پرونده کنار کشیده‌اند. آن‌ها با اشاره به اینکه هنوز مشخص نیست موکلشان گناهکار است یا نه، گفتند: «از نظر ما شواهد کافی وجود دارد. به احترام میراث معنوی گولو، از این پرونده کنار می‌کشیم.»

با قرار نظارت قضایی آزاد شدند

در تحقیقات قتل گولو، سلطان نور اولو با قرار نظارت قضایی آزاد شد.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه
Rent Daily and Monthly