ماریوس بورگ هویبی، پسر ولیعهد نروژ، مت-ماریت، که به دلیل ارتباطش با جفری اپستین، میلیاردری که در زندان درگذشت، در کانون توجهات قرار داشت، بار دیگر بازداشت شد. او قرار است فردا در دادگاه تجاوز جنسی حاضر شود.
تحت تعقیب برای ۳۸ اتهام مختلف
پلیس اسلو اعلام کرد که هویبی به اتهام حمله، تهدید با چاقو و اخلال در نظم عمومی بازداشت شده است. شبکهی NRK نروژ گزارش داد که اولین جلسهی دادگاه او، که شامل ۳۸ اتهام مختلف از جمله تجاوز جنسی است، فردا برگزار خواهد شد.
مت-ماریت و ماریوس بورگ هویبی
پیشتر دو بار بازداشت شده بود
هویبی، پسر مت-ماریت، در سال ۲۰۲۴ دو بار به اتهام تجاوز جنسی بازداشت شده بود، اما این اتهامات را رد کرد. او پیشتر نیز به دلیل رانندگی بدون گواهینامه، آسیب رساندن به دیگران و سایر تخلفات قانونی تحت پیگرد قرار گرفته بود. در نروژ، مجازات چنین جرایمی میتواند تا ۱۰ سال حبس باشد.
ادعای بارداری از اپستین
پس از آنکه دادستان ایالات متحده، تاد بلانچ، اعلام کرد بیش از ۳ میلیون سند جدید دربارهی تحقیقات جفری اپستین منتشر شده، نام مت-ماریت نیز در این اسناد دیده شد.

در اسناد آمده است که صدها ایمیل بین مت-ماریت و اپستین ردوبدل شده و او حداقل چهار روز در خانهی اپستین در پالم بیچ اقامت داشته است. همچنین، برخی پیامهای شخصیتر و پیشنهادهای اپستین به او در این اسناد ذکر شده است. حتی ادعاهایی مبنی بر بارداری مت-ماریت از اپستین نیز در برخی اسناد مطرح شده است.
مت-ماریت در بیانیهای گفت: «مسئولیت این را میپذیرم که گذشتهی اپستین را بهخوبی بررسی نکردم و بهاندازهی کافی سریع متوجه ماهیت او نشدم. از این بابت عمیقاً متأسفم.»

