آسان انتخاب کنید

راه‌اندازی خدمات رایگان خشکشویی در توکات

شهرداری توکات یک رخت‌شویخانه راه‌اندازی کرده است که دانشجویان، افراد بالای ۶۵ سال و شهروندان نیازمند می‌توانند به‌صورت رایگان از آن استفاده کنند.

بر اساس اعلامیه کتبی شهرداری، این رخت‌شویخانه جدید به دانشجویان دانشگاه‌ها و مدارس متوسطه ساکن توکات و جوانان مقیم خوابگاه‌ها خدمات رایگان ارائه می‌دهد.

همچنین شهروندان نیازمند بالای ۶۵ سال نیز می‌توانند از این امکانات بهره‌مند شوند. شهروندان می‌توانند به‌صورت آنلاین یا حضوری در رخت‌شویخانه ثبت‌نام کرده و از خدمات آن استفاده کنند.

رخت‌شویخانه شهرداری توکات که در زیرگذر هوادای صیباش واقع شده است، مجهز به ۶ ماشین لباس‌شویی، ۳ ماشین خشک‌کن و ۲ ایستگاه اتو است.

پس از شست‌و‌شو و خشک‌کردن لباس‌ها، آن‌ها اتو شده و در کمدها قرار می‌گیرند تا آماده تحویل باشند.

مهدی کمال یازیجی‌اوغلو، شهردار توکات، در این بیانیه تأکید کرد که این رخت‌شویخانه به نیازهای دانشجویان و خانواده‌های نیازمند پاسخ می‌دهد و گفت: «جوانان مقیم خوابگاه‌ها می‌توانند لباس‌های خود را به‌صورت رایگان در اینجا بشویند. به‌طور مشابه، لباس‌های شهروندان سال‌خورده و بی‌سرپرست نیز توسط تیم‌های ما از منازلشان جمع‌آوری شده، شسته و دوباره به آن‌ها تحویل داده می‌شود. به‌عنوان شهرداری توکات، ما به افزایش خدمات تسهیل‌کننده زندگی روزمره شهروندان ادامه خواهیم داد. با رویکرد شهرداری تولیدمحور، ما در توکات نه تنها به صحبت درباره مشکلات می‌پردازیم، بلکه به عنوان شهرداری که راه‌حل ارائه می‌دهد، ادامه خواهیم داد. امیدوارم این پروژه برای توکات خیر و برکت به همراه داشته باشد.»

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه