آسان انتخاب کنید

دومین دوره رویداد «کَمپ‌اَس» در دانشگاه آنکارا برگزار شد

رویداد «Kamp’üss» با هدف گردآوردن دانشجویان دانشگاه‌ها و شرکت‌های پیشرو صنعت دفاع ترکیه، به میزبانی دانشگاه آنکارا برگزار شد.

دومین دوره این رویداد که با ابتکار زهرانور آیدمیر، نماینده آنکارا از حزب عدالت و توسعه ترتیب یافت، با حضور مدیرکل راکتسان، مراد ایکینجی، معاون رئیس دانشگاه آنکارا، پروفسور دکتر یوسف کاگان قدی‌اوغلو و دانشجویان در سالن کنفرانس TEKNOKENT دانشگاه آنکارا برگزار شد.

زهرانور آیدمیر در سخنرانی افتتاحیه خود اعلام کرد که این رویداد با هدف آشنایی دانشجویان علاقه‌مند به مهندسی، فناوری و صنعت دفاع با نمایندگان صنعت برگزار شده و این گردهمایی‌ها برای دانشجویان فرصتی استثنایی برای شکل‌گیری رویاهای جدید است.

آیدمیر با اشاره به تجربه تحصیل خود در دانشکده مهندسی و تلاش برای انجام کارآموزی در حوزه صنعت دفاع، افزود: «برنامه Kamp’üss محصول این مسئولیت است. من به عنوان یک مهندس جوان که در صنعت دفاع کار کرده‌ام، از نزدیک شاهد اهمیت استراتژیک و حیاتی این حوزه برای کشورمان بوده‌ام. هدف ما این است که این اهمیت را تنها به اعداد و ارائه‌ها محدود نکنیم، بلکه تجربیات افرادی که در این حوزه فعال‌اند را مستقیماً به شما منتقل کنیم.»

او همچنین تأکید کرد که ترکیه امروز در صنعت دفاع جایگاه مناسبی دارد و توانسته است فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند پهپادها، مهمات هوشمند، خودروهای زرهی و سیستم‌های دفاع هوایی تولید کند و وابستگی خود به فناوری‌های خارجی را کاهش دهد.

آیدمیر اضافه کرد: «صنعت دفاع ما نه تنها در تامین امنیت و استقلال ترکیه نقشی کلیدی دارد، بلکه در سیاست خارجی نیز دست ما را تقویت می‌کند. هدف ما از برگزاری Kamp’üss این است که شما جوانان را به این عرصه وارد کنیم و زمین‌های فراهم کنیم تا به جای تماشای موفقیت‌ها از دور، خودتان به تولید، توسعه و پذیرش مسئولیت در این حوزه بپردازید.»

او از راکتسان به عنوان «دروازه ترکیه به فضا» یاد کرد و گفت: «راکتسان تنها یک شرکت تولیدکننده موشک نیست، بلکه با محصولاتی که برای زمین، دریا و هوا تولید می‌کند، نقشی اساسی در پیشرفت کشور ایفا می‌کند.»

آیدمیر با اشاره به حمایت رئیس‌جمهور، رجب طیب اردوغان، از جنبش فناوری ملی، گفت: «پیشرفت‌های اخیر ما در صنعت دفاع نتیجه تلاش و پشتیبانی ایشان است. امروز ترکیه به لطف رویاهای مهندسان جوان، به لیگ بزرگان پیوسته است.»

او ابراز امیدواری کرد که ترکیه با ادامه سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه، نوآوری و منابع انسانی جوان، در میان سه کشور برتر در هر حوزه از صنعت دفاع قرار گیرد.

پروفسور دکتر قدی‌اوغلو نیز در سخنرانی خود با اشاره به وضعیت جهانی و تلاش‌های ترکیه برای برقراری صلح، به دانشجویان توصیه کرد: «قدرتمند بودن از طریق تلاش حاصل می‌شود. وظیفه شما به عنوان مهندس تنها درس خواندن نیست، بلکه باید خود را در زمینه‌های مختلف توسعه دهید. شما باید با دیدن دستاوردهای ترکیه، به این موفقیت‌ها افتخار کنید و برای افزایش این غرور، بیشتر کار کنید و بیشتر تولید کنید.»

در ادامه، مدیرکل راکتسان با ارائه‌ای درباره محصولات شرکت، دانشجویان را با دستاوردهای این شرکت در صنعت دفاع آشنا کرد و پس از سخنرانی‌ها، جلسه پرسش و پاسخ با حضور آیدمیر و مدیرکل راکتسان برگزار شد.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه