آسان انتخاب کنید

تله اجتماعی: دانشجویی ۲ میلیون تومان کلاهبرداری شد

دانش‌آموز دانشگاهی که پس از مشاهده یک تبلیغ تخفیف در شبکه‌های اجتماعی روی آن کلیک کرده بود و قصد داشت سه ژاکت به قیمت ۲ هزار لیره ترکیه بگذارد، به دام کلاهبرداران افتاد و پول خود را به حساب اشتباهی واریز کرد. این دانش‌جو که کلاهبرداری شده است، گفت: “فقط از مکان‌های شناخته‌شده و معتبر خرید کنید و از خرید از شبکه‌های اجتماعی خودداری نمایید.”

ایلایدا یاووز، دانش‌آموز ۲۰ ساله رشته روزنامه‌نگاری در دانشگاه مصطفی کمال در آنتاکیای Hatay، قصد داشت برای خانواده و دوستان خود ژاکت خریداری کند. در حین گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی، او یک کمپانی با عنوان “۳ بخر ۲ پرداخت کن” را مشاهده کرد و ژاکت‌های این پیشنهاد را پسندید. پس از تماس با فروشنده، به او اطمینان دادند که محصول آماده ارسال است و او مبلغ ۲ هزار لیره را به حساب ارسال شده واریز کرد. با این حال، کلاهبرداران ادعا کردند که پول باید به حساب تجاری واریز شود و درخواست کردند که او دوباره مبلغ ۲ هزار لیره را پرداخت کند. هنگامی که یاووز از پرداخت دوباره خودداری کرد و تقاضای ژاکت‌های خود را داشت، متوجه شد که کلاهبرداری شده است زیرا فروشنده دیگر پاسخگو نبود.

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

ایلایدا یاووز که قصد داشت برای خانواده خود هدیه تهیه کند، گفت: “من دانش‌آموز رشته روزنامه‌نگاری در دانشگاه مصطفی کمال در Hatay هستم. فقط می‌خواستم یک ژاکت خریداری کنم و هرگز فکر نمی‌کردم که اینقدر سوءاستفاده شود. در حین گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی، یک تبلیغ لباس با عنوان ‘۳ ژاکت بخر ۲ پرداخت کن’ را دیدم. با آنها تماس گرفتم و آنها اطمینان دادند که محصول آماده ارسال است. پس از واریز پول، آنها ادعا کردند که پول باید به حساب تجاری واریز شود و درخواست کردند دوباره پرداخت کنم. وقتی متوجه شدم که پاسخگو نیستند، فهمیدم که کلاهبرداری شده‌ام. به هیچ‌کس اعتماد نکنید. فقط از مکان‌های معتبر خرید کنید و از خرید از شبکه‌های اجتماعی خودداری نمایید. من قصد داشتم برای دوستان و خانواده خود هدیه تهیه کنم، اما از من سوءاستفاده شد.” – HATAY

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه
Rent Daily and Monthly