صبح امروز در منطقهی بیکوز یک حادثهی رانندگی رخ داد که اوزگو نامال و فرزندانش در آن گرفتار شدند. پس از انجام معاینات پزشکی، نامال از بیمارستان مرخص شد و در خارج از بیمارستان اعلام کرد: “بیانیهٔ خود را دادیم، خوشبختانه مشکلی نداریم.”

این حادثه صبح امروز در بیکوز اتفاق افتاد. طبق گزارشها، خودروی حامل اوزگو نامال و فرزندانش در مسیر پویرازکوی در این حادثه دخیل بود. در حالی که فرزندانش بدون هیچ آسیبی نجات یافتند، بازیگر معروف با جراحات جزئی با آمبولانس به یک بیمارستان خصوصی در کاواجیک منتقل شد. نامال پس از انجام بررسیهای اولیه از بیمارستان مرخص شد.

نامال در خارج از بیمارستان، در پاسخ به سوالات خبرنگاران اعلام کرد که حالش خوب است و گفت: “جزئیات حادثه را بعداً خواهید خواند، خوشبختانه مشکلی نداریم و همه حالمان خوب است.”

