ملکت رو پیدا نکردی؟
به اینستامون هم یه سر بزن!

هر روز فایل‌های جدید خرید، فروش و اجاره در اینستاگرام منتشر می‌کنیم.

مشاهده اینستاگرام
خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم تحصیل اخبار
آسان انتخاب کنید

اظهار نظر ناز درباره جراحی زیبایی: زندگی فقط یک بار است

نِز، خواننده مشهور، در محله‌ی نیشانتاشی در برابر دوربین‌ها ظاهر شد. این هنرمند با پاسخ به سوالات درباره جراحی‌های زیبایی، اعلام کرد که بوتاکس انجام داده اما تحت عمل جراحی زیبایی قرار نگرفته است.

نِز که در اوایل دهه ۲۰۰۰ با انتشار آهنگ‌هایش به محبوبیت گسترده‌ای دست یافت، روز گذشته در نیشانتاشی دیده شد. این خواننده مشهور با پاسخ به سوالات خبرنگاران، با اظهاراتش در مورد جراحی زیبایی توجه‌ها را جلب کرد.

“پزشک متخصص زیبایی گفت نیاز نداری”

نِز با بیان اینکه به پزشک متخصص زیبایی مراجعه کرده، گفت: «به پزشک متخصص زیبایی رفتم. به من گفت “تو نیازی نداری” و مرا راهی کرد.»

این خواننده با اشاره به اینکه تغییرات کوچکی انجام داده، تاکید کرد مردم باید به گونه‌ای زندگی کنند که احساس بهتری داشته باشند.

“بوتاکس انجام داده‌ام”

نِز گفت: «ما فقط یک بار به دنیا می‌آییم. هر کاری که باعث می‌شود احساس بهتری داشته باشید، انجام دهید. من بوتاکس انجام داده‌ام. اما جراحی زیبایی نکرده‌ام. شاید یک روزی این کار را بکنم.»

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

“عشقی در کار نیست، ما سلیقه‌ای شده‌ایم”

این چهره مشهور که درباره زندگی شخصی‌اش نیز صحبت کرد، گفت در حال حاضر کسی در زندگی‌اش نیست.

او گفت: «عشقی در کار نیست و وقت هم برایش پیدا نکرده‌ام. راستش خیلی دوست دارم، اما اگر اتفاق بیفتد چه بهتر و اگر نه، کاریش نمی‌شود کرد. دیگر مثل قدیم فکر نمی‌کنیم، سلیقه‌ای شده‌ایم. از آن دوران “بیا یک دیوانگی بکنیم” گذشته‌ایم.»

“زن ۴۷ ساله چطور می‌تواند این‌گونه باشد؟”

نِز همچنین راز تناسب اندامش را برملا کرد و بر اهمیت ورزش تاکید نمود. این خواننده با اشاره به اینکه پس از انتشار یک عکس در شبکه‌های اجتماعی با انبوهی از نظرات مواجه شده، گفت: «امروز عکسی منتشر کردم و همه شوکه شدند. به جای اینکه شگفت‌زده شوند و بپرسند “زن ۴۷ ساله چطور می‌تواند این‌گونه باشد؟”، بهتر است به چیزهای دیگری توجه کنند. حرف‌هایی درباره آمپول لاغری و چیزهای بی‌اساس می‌زنند. با افزایش سن، حجم عضلات کاهش می‌یابد و باید وزنه بزنید.»

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه