آسان انتخاب کنید

برنامه دویدن برای حمایت از فلسطین در بورهانیه

 

دانشجویان دانشکده علوم کاربردی دانشگاه بالیکسیر (BAÜN) در شهر بورهانیه، با شعار «یک قدم برای آزادی فلسطین، یک گام برای امید»، رویدادی آگاهی‌بخش برای جلب توجه به ظلم‌های رژیم صهیونیستی در غزه برگزار کردند.

این برنامه که توسط دانشجویان دانشکده شامل طلعت شین، محمد تکین اوسلو، انیس قولو، بشرا پیرودیوغلو و سمیرا محبی سازماندهی شد، از مقابل دانشکده علوم کاربردی بورهانیه آغاز شد. شرکت‌کنندگان مسیر ۳.۵ کیلومتری در امتداد بلوار انور گورلی را به پایان رساندند.

رئیس دانشکده پروفسور دکتر محمد اوغوزخان ایلبان، دادستان عمومی بورهانیه تورگای عثمان تاش، معاونان دانشکده پروفسور دکتر فاتح چولاکوغلو و اوزکان دمیر، و همچنین رئیس اتاق بازرگانی بورهانیه حسن وارول با حمل پلاکاردها در بخشی از این راهپیمایی شرکت کردند.

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

در این مسابقه، احمد دوغان کچه‌ای مقام اول را کسب کرد، رمضان کولتوک دوم شد و رمضان ییلدیریم به مقام سوم دست یافت. مدال‌های قهرمانان توسط ایلبان، تاش و وارول اهدا شد.

 

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه
Rent Daily and Monthly