خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم اخبار هنرمندان
آسان انتخاب کنید

بحث روسری داغ شد: اِجه ارکن به اسماعیل سایماز تاخت

پس از انتشار تصاویری که در میان برنامه پخش شد، Ece Erken به مرکز بحث‌ها تبدیل شد و با واکنش تند به اظهارات روزنامه‌نگار İsmail Saymaz پاسخ داد. اسماعیل سایماز در ارزیابی خود پس از دیدن آن تصاویر گفته بود: «هیچ چیز غیرعادی در این مورد وجود ندارد، او بسیار زیبا به نظر می‌رسد و این پوشش کاملاً مناسب است. هیچکس به این موضوع اعتراضی ندارد.»

‘آیا شما دیوانه‌اید؟’

پس از این اظهارات، اجه ارکن در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی بیانیه‌ای تند منتشر کرد. او در پست خود نوشت:

«آیا شما دیوانه‌اید؟ من بخشی از لباس را به عنوان اکسسوری روی سرم گذاشتم، آن هم نه در برنامه، بلکه در زمان تبلیغات. فقط به خاطر رنگ زیبایش در استوری گذاشتم، همین… چه ارتباطی بین دم لباس و حجاب وجود دارد؟ اگر اینطور است، از کسانی که کلاه می‌زنند هم عکس بگذارید. هدف چیست؟ کلیک بیشتر؟ نشانه‌گیری افراد؟ من واقعاً انتخاب اشتباهی کردم.»

بحث حجاب داغ شد: Ece Erken به İsmail Saymaz حمله کرد

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

‘در ماه مبارک با گذشت برخورد می‌کنم’

ارکن همچنین افزود: «گفتن اینکه مشکلی نیست اما نشانه‌گیری افراد، رفتار مناسبی نبود. من ناامید شدم. با این حال، در ماه مبارک رمضان با گذشت و مهربانی با شما برخورد می‌کنم.»

این بحث که کاربران فضای مجازی را به دو دسته تقسیم کرد، به سرعت به یکی از موضوعات داغ روز تبدیل شد.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه