خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم تحصیل اخبار
آسان انتخاب کنید

ادعای جنجال‌برانگیز یک عضو حزب عدالت و توسعه: من این را ثابت می‌کنم کلیچداراوغلو سخنرانی خواهد کرد، اوزل دکمه را فشار خواهد داد جدایی در فنرباغچه! او وسایلش را جمع کرد و دارد می‌رود اگر درست باشد، دنیا سرنگون می‌شود! آنها تیم جدیدشان را اعلام کردند پهپاد روسی خاک ناتو را مورد اصابت قرار داد و پاسخ فوری از اتحادیه آمد جریمه ورود به این سواحل در آنتالیا ۶۹۹ هزار لیر ترکیه است واکنش کلیچداراوغلو در برنامه دید و بازدید عید: با تمام دارایی‌ام شرط می‌بندم جدایی پیاپی در گالاتاسرای که طرفداران را متلاشی کرد دو استان را حادثه فراگرفته، گویی تابستان نخواهد آمد واکنش کلیچداراوغلو به نماینده حزب جمهوری خواه خلق در برنامه دید و بازدید عید این چه غروری است؟ حتی به صورت کسانی که منتظرش بودند نگاه هم نکرد هواداران حزب جمهوری خواه خلق کلیچداراوغلو را با یک ترانه محبوب استقبال خواهند کرد فتح استانبول در مکانی که بشارت آن داده شده بود، جشن گرفته شد

دانشجوی سابق رشته رشد کودک دانشگاه یوزونجو ییل وان، روژین کابایش، تحت شرایط مشکوکی درگذشت. پدر او، نظام‌الدین کابایش، با آک‌پارتینماینده استانبول، سلیم انصاری‌اوغلو در دفتر کاری وی در دیاربکر ملاقات کرد. پس از این دیدار، انصاری‌اوغلو، وزیر اسبق و نماینده آک‌پارتی، در برابر دوربین‌ها ادعاهای جنجالی درباره دانشگاه‌های منطقه مطرح کرد.

“این کار یک یا دو نفر نیست؛ کار یک ساختار سازمان‌یافته است”

سلیم انصاری‌اوغلو در گفت‌وگو با آمیدا خبر تأکید کرد که در جریان فعالیت‌های منطقه‌ای خود بارها با این موضوع مواجه شده و آنچه رخ داده حوادث پراکنده نیست. او گفت: “مسئله اینجا مربوط به یک پلیس، یک سرباز یا دو دانشجو نیست. این یک رویداد سازمان‌یافته است. کسانی که در دامشان گرفتار می‌شوند، معمولاً جوانان خانواده‌های فقیر با رتبه‌های کنکور پایین هستند… این وضعیت به‌ویژه در پنج یا شش دانشگاه از جمله قفقاز در قارس، فرات در الازیغ، مونزر و دانشگاه یوزونجو ییل در وان جریان دارد.”

“آن‌ها دانشجویان را تهدید می‌کنند”

انصاری‌اوغلو درباره روش کار این شبکه سوءاستفاده ادعاهای تکان‌دهنده‌ای مطرح کرد و گفت: “آن‌ها دانشجویانی را که وضعیت اقتصادی خوبی ندارند، با اتهاماتی مثل ‘تو عضو تشکیلات هستی’ یا موارد مشابه تهدید می‌کنند. با پشتیبانی برخی عناصر فاسد در نهادهای دولتی و چند نفر در دانشگاه، دانشجویان را در دام انداخته و مورد سوءاستفاده قرار داده‌اند.”

AK Partili Ensarioğlu'ndan infial yaratacak istismar iddiası: Bunu ispatlarım

“ادعای خود را ثابت می‌کنم؛ رئیس اداره در یک کافه کتک خورد”

این نماینده آک‌پارتی بر ادعاهای خود پای فشرد و گفت می‌تواند آن را اثبات کند. او به حادثه‌ای در گذشته اشاره کرد: “اگر کسی از من بپرسد ‘آیا این را ثابت می‌کنی؟’ پاسخ مثبت است. چهار سال پیش در یک کافه در تونجلی، رئیس یکی از ادارات دانشگاه مونزر توسط گروهی از جوانان کتک خورد. چرا؟ زیرا به او گفته شد ‘تو شماره تلفن دختران اینجا را به سربازان و پلیس می‌دهی’.”

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

واکنش به استاندار اسبق: حاضر به ملاقات نشد، چون دستش رو شده بود

انصاری‌اوغلو که در آن زمان معاون دبیرکل حزب ایی بود، گفت برای بررسی موضوع به تونجلی سفر کرده اما درخواست ملاقاتش با استاندار وقت، تونجای سونل، رد شد. او شرح داد: “آنقدر مطالب نگران‌کننده‌ای شنیده بودم که حتی به استاندار اعتماد نکردم و پیش از رفتن خبر ندادم. وقتی ده کیلومتر به شهر مانده بود تماس گرفتم و به‌عنوان وزیر اسبق و معاون دبیرکل حزب درخواست ملاقات کردم. او پاسخ داد ‘من در عملیات هستم’. مگر او سرباز یا پلیس است؟ چه ربطی به عملیات دارد؟ نمی‌خواست ملاقات کند. چون می‌دانست دستش رو شده و من برای موضوع خاصی آمده‌ام و ملاقات نکرد. این رفتار بی‌ادبی و بی‌احترامی است. اگر آن روز ملاقات می‌کرد، شاید خیلی چیزها زودتر فاش می‌شد.”

نگاه‌ها به مراجع قضایی

انصاری‌اوغلو اعلام کرد که پرونده روژین کابایش را پیگیری خواهد کرد. پس از این ادعاهای جدی او علیه دانشگاه‌ها و کارکنان دولتی، این پرسش مطرح است که مراجع قضایی و اداری چه اقدامی انجام خواهند داد.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه