خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم
آسان انتخاب کنید

Cleaned and rewritten Persian title:

خواننده هاتیجه به خواهر فاتح اورک حمله کرد: از اشک تمساح‌ها عصبانی می‌شوم

خواننده و مجری تلویزیون، فاتح اورک، که در تاریخ ۵ اکتبر ۲۰۲۵ بر اثر حمله قلبی در بیمارستان بستری شده بود، در روز جمعه ۳۰ ژانویه درگذشت. مراسم تشییع جنازه او در مسجد بارباروس خیرالدین پاشا در منطقه لونت برگزار شد. مرگ اورک غم و اندوه بزرگی در جامعه هنری و اجتماعی به وجود آورد.

خواننده هاتیچه به خواهر فاتح اورک حمله کرد: با دیدن اشک تمساح‌ها دیوانه می‌شوم

خواهرش در اشک غرق شد

خواهر فاتح اورک در مراسم تشییع جنازه غرق در اشک شد. لحظات دردناک گریه‌های هق‌هق‌وار او در مقابل دوربین‌ها ثبت شد. خواننده هاتیچه با انتشار کامنتی در واکنش به این تصاویر، خشم خود را ابراز کرد.

خواننده هاتیچه به خواهر فاتح اورک حمله کرد: با دیدن اشک تمساح‌ها دیوانه می‌شوم

اظهارات تند هاتیچه علیه خانواده اورک

خواننده هاتیچه در کامنت خود نوشت:

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

“فاتح عزیزم، گاهی با هم صحبت می‌کردیم و من بارها مهمان برنامه‌هایش بودم. وقتی این اشک‌های تمساح را می‌بینم، واقعاً دیوانه می‌شوم. مخصوصاً اینکه یکی از خواهرانش چطور از او سوءاستفاده کرد و چند خانه را به نام خودش زد… انگار همین دیروز بود که به من گفت: ‘هاتیچه‌جان، به هیچ‌کس اعتماد نکن.’ و همیشه می‌گفت: ‘من به مراسم کسی نمی‌روم و نمی‌خواهم کسی به مراسم من بیاید.’ ‘از این جامعه هم متنفرم.’ حالا در آرامش بخواب، دوست عزیز من. تنها کاری که می‌توانم برایت بکنم، دعاهای خالصانه‌ام است.”

خواننده هاتیچه به خواهر فاتح اورک حمله کرد: با دیدن اشک تمساح‌ها دیوانه می‌شوم

سلیم جیگرچی نیز سخنان معناداری گفت

سلیم جیگرچی، پس از شنیدن خبر مرگ فاتح اورک، در مقابل بیمارستان به خبرنگاران گفت که از ۱۵ سالگی او را می‌شناخته و افزود:

“خیلی زود بود. من در چنین مواقعی نمی‌توانم حرف بزنم. خداوند به همه‌ما عمری طولانی و سالم عطا کند. خانواده‌های خوب نصیبمان کند.”

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه
Rent Daily and Monthly