آسان انتخاب کنید

سکوت شایما سوباشی شکست: اعتراف به برخی اشتباهات گذشته

در مورد پدیده‌ای که حکم جلبش صادر شده است، Şeyma Subaşı برای اولین بار در ویدیویی که در حساب شبکه‌اجتماعی خود منتشر کرد، صحبت کرد. اظهارات او در این ویدیو توجه‌ها را به خود جلب کرد.

حکم جلب برای ۳۰ نفر در عملیات مواد مخدر صادر شده بود

در چارچوب تحقیقاتی که توسط دفتر دادستانی جمهوری استانبول در زمینه قاچاق، مواد مخدر و جرائم اقتصادی انجام شد، حکم بازداشت و جلب برای ۳۰ نفر از جمله چهره‌های مشهور صادر شده بود. در تاریخ ۱۸ دسامبر، عملیاتی توسط نیروهای فرماندهی ژاندارمری استانبول علیه افرادی که گمان می‌رفت از مواد مخدر یا محرک استفاده کرده‌اند، انجام شد.

در محل سکونتش یافت نشد و حکم جلبش صادر شد

گزارش شده است که در این عملیات، Şeyma Subaşı که در محل سکونتش یافت نشده بود نیز مشمول حکم جلب شد. او که اخیراً در شبکه‌های اجتماعی، محتوای معنوی منتشر می‌کرد، پس از این اتفاق ویدیویی منتشر کرد و در آن به ارزیابی این روند پرداخت.

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

«در گذشته برخی سوءرفتارها وجود داشت»

Subaşı در توضیح دلیل این که مدتی است در پس‌زمینه مانده، در ویدیوی خود گفت: «من از این روند فرار نمی‌کنم، بلکه با تسلیم آن را پذیرفته‌ام. زیرا می‌دانم که هر آنچه خدا مقرر کرده است، برای کوچک کردن انسان نیست، بلکه برای بزرگ کردن اوست. من اخباری که در موردم منتشر شده را می‌بینم. اما من مدتی است که درون‌گرا شده‌ام. در گذشته برخی تصاویر، برخی آشنایی‌ها، برخی خاطرات و لحظاتی وجود داشت، اما اکنون آن‌ها دیگر در زندگی من نیستند. همه‌ما آزمون‌هایی داریم. شاید این دوره برای من زمان پاک‌شدن است.»

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه
Rent Daily and Monthly