آسان انتخاب کنید

دو دانشجو در کوه حسن نجات یافتند

در آقسرای، دو دانشجوی دانشگاهی که هنگام صعود به قله کوه حسن در دام افتاده بودند، نجات یافتند.

هیکمت ییلدیز و خسرو یوسف گونای، دانشجویان سال آخر دانشگاه نجمالدین اربکان، حدود ساعت ۱۳:۰۰ برای صعود به قله کوه حسن حرکت کردند.

ییلدیز و گونای در حین صعود، جهت خود را گم کرده و در کوه گیر افتادند.

پس از تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۲، تیم‌های امداد و نجات متشکل از آفاد، ژاندارمری و UMKE به منطقه اعزام شدند.

تیم‌هایی که نتوانستند از راه زمینی به ییلدیز و گونای برسند، درخواست بالگرد از فرماندهی پایگاه سوم هوایی قونیه را دادند.

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

ییلدیز و گونای پس از شناسایی مختصات‌شان و انجام عملیات نجات، از محل حادثه خارج شده و به بیمارستان آموزشی و تحقیقاتی آقسرای منتقل شدند.

محمدعلی کومبوزاوغلو، فرماندار آقسرای، در گفت‌وگو با خبرنگاران در بیمارستان اعلام کرد که پس از دریافت گزارش گرفتار شدن دو نفر در کوه حسن عصر امروز، تیم‌ها در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

کومبوزاوغلو با تأکید بر شروع سریع عملیات نجات، گفت:

“با مداخله بالگرد اعزامی از فرماندهی پایگاه سوم هوایی قونیه، دوستانمان را نجات دادیم. با حضور ۱۲ پرسنل ژاندارمری، ۴ آمبولانس، ۱۵ پرسنل پزشکی و ۱۱ پرسنل آفاد، همراه با تیم‌های امدادی از استان‌های مجاور، عملیات نجات را انجام دادیم. در حال حاضر درمان دوستانمان در حال انجام است. هوشیارند و می‌توانند صحبت کنند. با آنها گفت‌وگو کردم. خطر سرمازدگی داشتند که حالشان اکنون خوب است. مداخله به موقع انجام شد. کوه حسن، به‌ویژه هنگام بارش برف، مناظر زیبایی دارد و برای کوهنوردان جذاب است. ضروری است کوهنوردان حتماً مجوزهای لازم را اخذ کنند. برای خانواده‌های این عزیزان آرزوی سلامتی دارم.”

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه
Rent Daily and Monthly