خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم تحصیل اخبار
آسان انتخاب کنید

درباره کیف ۴۵۰ هزار لیری‌اش صحبت شده بود! بیانیه تازه دمت شنر

دِمت شنر که یک سال منتظر کیفی به ارزش حدود ۴۵۰ هزار لیر مانده و برای گرفتنش به آلمان رفته بود، این بار با توضیحاتی درباره مجموعه کیف‌هایش توجه جلب کرد. این چهره شناخته‌شده گفت بیشتر کیف‌هایش را با دخترش، ایرام کوتلوی، به اشتراک می‌گذارد.

«نیمی از مجموعه کیف‌هایم را به ایرام دادم»

دِمت شنر که هفته گذشته کیف هشت‌هزار یورویی‌اش توجه‌ها را جلب کرده بود، گفت اکسسوری‌هایش را فقط برای خودش نمی‌خرد. او تأکید کرد دخترش، ایرام کوتلوی، نیز از کیف‌هایش استفاده می‌کند و گفت: «نیمی از مجموعه کیف‌هایم را به ایرام دادم. وقتی ایرام از آن‌ها استفاده می‌کند، خوشحال‌تر می‌شوم.»

هنوز از کیف جدیدش استفاده نکرده است

شنر گفت هنوز از کیفی که در آلمان خریده بود استفاده نکرده است و افزود عادت‌های خریدش به‌تدریج تغییر کرده‌اند. او گفت: «سازوکار این برند این‌طور است. تا به حال از آن استفاده نکرده‌ام. اما یاد گرفته‌ام هیچ‌چیز را بی‌استفاده نگه ندارم. از هر چیزی که می‌خرم استفاده می‌کنم.»

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

یک سال منتظر ماند و به آلمان رفت

دِمت شنر روزهای اخیر برای خریدن کیفی از برندی که در سراسر جهان شناخته شده است، به آلمان سفر کرده بود. او حدود یک سال پیش نامش را در فهرست انتظار ثبت کرده و پس از رسیدن کیف به فروشگاه، سفرش را انجام داده بود.

این مدل سابق که گفته بود یک شب در آلمان اقامت داشته است، پس از تحویل گرفتن کیف هشت‌هزار یورویی‌اش به استانبول بازگشته بود.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه