آسان انتخاب کنید

دختر Güüllü به خاطر پیام‌های تلفن همراهش شهادت داد.

در پی تحقیقات در مورد مرگ گُلی، خواننده‌ای که در یالووا از پنجره طبقه ششم خانه‌اش سقوط کرد و جان باخت، دخترش، توغیان اولکم گولتر، برای ادای توضیحات در مورد پیام‌های واتس‌اپ تلفن همراهش احضار شد. گولتر در اظهارات خود گفت: “من با B.D.، دوست خانوادگی که من و مادرم را از نزدیک می‌شناسد، به منظور درد دل کردن صحبت می‌کردم.”

در حالی که تحقیقات در مورد مرگ گُلی که در تاریخ ۲۶ سپتامبر، حوالی ساعت ۰۱:۳۰ بامداد، از پنجره طبقه ششم یک ساختمان ۶ طبقه در خیابان والی آکی، محله هارمانلار منطقه چینارجیک سقوط کرد، ادامه دارد، فردی آیدین، صاحب کلوپی که گُلی در آن در استانبول روی صحنه می‌رفت، به دادگاه یالووا مراجعه و شکایت کرد. پس از اظهارات آیدین با این ادعا که توغیان اولکم گولتر، دختر گُلی، او را به قتل رسانده و ارائه مکالمات واتس‌اپ به عنوان مدرک، گولتر توسط دادستانی جمهوری یالووا احضار شد. توغیان اولکم گولتر پس از حضور در دادگاه یالووا و ارائه اظهارات، عنوان کرد که پیام‌های تلفن همراه پخش شده در شبکه‌های تلویزیونی و رسانه‌های اجتماعی تحریف شده‌اند و این پیام‌ها را در دوره‌ای که به دلیل نامزدش با مادرش اختلاف داشته، با عصبانیت به B.D.، دوست خانوادگی، نوشته و به دلیل ناراحتی از مادرش، ۲۱ روز در خانه یکی از دوستانش مانده است.

‘به منظور درد دل کردن صحبت می‌کردم’

گولتر در اظهارات خود گفت:

“در این مدت، من با B.D.، دوست خانوادگی که من و مادرم را از نزدیک می‌شناسد، به منظور درد دل کردن صحبت می‌کردم، پیام‌هایی هم بین ما رد و بدل شد. تا آنجا که به خاطر دارم، در این پیام‌ها نوشته بودم: ‘دیگه بسه، من خودمو میکشم، مادرمو میکشم، این بدبختی کی تموم میشه؟’ مدتی بعد، یا دقیق‌تر بگویم، ۳ یا ۴ روز بعد، برادرم توگبرک واسطه شد تا من با مادرم آشتی کنم. حتی در چینارجیک، در ساحل، من، دخترم، برادرم و چیغدم آبلا حضور داشتیم و من و مادرم از هم عذرخواهی کردیم و من بعد از ساحل سوار ماشین مادرم شدم، به خانه مادرم برگشتم و به زندگی با هم ادامه دادیم. در طول این مدتی که با هم قهر بودیم، مادرم هم با من تماس می‌گرفت و تحت تأثیر الکل به من می‌گفت: ‘به خانه نیا، تو رو نمی‌خوام، اگه بیای به KADES زنگ می‌زنم، تو رو می‌کشم’ و فحش می‌داد. وقتی من و مادرم با هم بحث می‌کردیم، از روی عصبانیت این حرف‌ها را به هم می‌زدیم. چون مادرم به خصوص وقتی الکل می‌نوشید عصبانی می‌شد و وقتی عصبانی می‌شد، تحت تأثیر الکل نمی‌دانست چه می‌گوید. وقتی چنین حرف‌های آزاردهنده یا تهدیدآمیزی می‌زد، من هم عصبانی می‌شدم.”

‘پیام‌ها در دوره‌ای که من خیلی ناراحت بودم ارسال شده‌اند’

گولتر با بیان اینکه فردی آیدین، گرداننده محلی که مادرش در آن روی صحنه می‌رفت، ادعاهای مختلفی را در رسانه‌های اجتماعی و کانال‌های تلویزیونی مطرح کرده و با B.D.، دوست خانوادگی، تماس گرفته است، اظهار داشت:

“او پرسید که آیا من را می‌شناسد یا نه. B.D. هم گفت: ‘بله، من می‌شناسم، ما خیلی نزدیک هستیم’. فردی آیدین می‌گوید: ‘من باور نمی‌کنم، اگه اینقدر نزدیک هستید، حتماً با هم پیام 주고받고 کردید، از پیام‌های بینتون اسکرین شات بگیر و بفرست تا من باور کنم که با هم دیدار کردید’. B.D. آبلا هم از اسکرین شات گرفتن خودداری می‌کند. پس از آن فردی آیدین می‌گوید: ‘پس بذار من بهت بگم، وارد قسمت پیام‌ها شو و صفحه رو نمایش بده، من هم اونجوری ببینم’. در این حین، آنها به صورت تصویری صحبت می‌کنند و فردی آیدین از صفحه ضبط می‌کند. به این ترتیب، پیام‌هایی را که من با B.D. در بالا ذکر کردم، در تلفن ضبط می‌کند و آن را به تلویزیون‌ها می‌دهد. طوری وانمود می‌کند که انگار من این پیام‌ها را تازه نوشته‌ام و ادعا می‌کند که مادرم در واقع سقوط نکرده، بلکه توسط کسی به قتل رسیده است و در مورد ما اتهاماتی وارد می‌کند. پیام‌ها در دوره‌ای که من خیلی ناراحت بودم و B.D. آبلا را خیلی نزدیک می‌دانستم ارسال شده‌اند. در هر صورت، من چند روز بعد از این پیام‌ها با مادرم آشتی کردم. من همچنین Ç. را می‌شناختم که در چینارجیک زندگی می‌کرد و نام خانوادگی او را به خاطر نمی‌آورم، اما دوست B.D. آبلا بود. در طول این مدتی که من با مادرم قهر بودم، Ç. آغا به همراه B.D. آبلا به من کمک کرد. شاید من پیام‌های مشابهی را که برای B.D. فرستادم، برای Ç. آغا هم فرستاده باشم، اما به خاطر نمی‌آورم. غیر از آن، من به هیچ کس دیگری در مورد مادرم چنین حرف‌هایی نزدم، من هیچ خصومتی با مادرم ندارم. گهگاه مشاجره بین مادر و دختر، همانطور که در هر خانه‌ای وجود دارد، در خانه ما هم رخ می‌داد. در هر صورت، بعد از همان مشاجره هم با هم در یک خانه زندگی کردیم.”

درخواست دور کردن آیدین

وکیل توغیان اولکم گولتر نیز مدعی شد که فردی آیدین و افراد مشابه، به منظور کسب منفعت از محبوبیت گُلی، از طریق پلتفرم‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی و تلویزیون به موکل او تهمت می‌زنند و آیدین با تهدید کردن افراد زیادی با پول یا دلایل دیگر، قصد دارد چیزهای غیرواقعی را به زبان بیاورد. وکیل با بیان اینکه روند قانونی مربوط به آیدین را نیز آغاز کرده‌اند و درخواست ممانعت از تردد وی را داده‌اند، همچنین اظهار داشت که پیام‌های مذکور که در پرونده تحقیقات وجود ندارد، مربوط به ماه‌ها قبل از شب حادثه است و انتشار چنین مطالبی در شبکه‌های اجتماعی نیز جرم محسوب می‌شود.

‘من در برنامه تلویزیونی نگفتم که او به قتل اعتراف کرده است’

اظهارات فردی آیدین به همراه B.D. و Ç.K. که در برنامه‌ها و حساب‌های شبکه‌های اجتماعی خود ادعاهایی مبنی بر قتل گول توت مطرح کرده بودند نیز استماع شد. در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات مبنی بر اینکه توغیان اولکم گولتر، مادرش گول توت را به قتل رسانده است، آیدین گفت: “من در برنامه تلویزیونی نگفتم که توغیان به قتل اعتراف کرده است. من گفتم که توغیان به دوست صمیمی خود B.D. گفته است: ‘ای کاش مادرم رو اینجوری نمی‌کشتم، خیلی متأسفم’.”

به این مطب امتیاز بدهید

مقایسه ملک ها

مقایسه