خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم
آسان انتخاب کنید

آیسِه کِیرجا با جملاتی سرشار از ستایش از معشوق کمدی‌گرا سخن گفت

Ayşe Kırca، کمدین معشوق خود، دوغو دمیرکول، را «استعدادی خارقالعاده» خواند و او را با پدرش، لونت کیرجا، مقایسه کرد.

آیشه کیرجا، دختر لونت کیرجا، در یک رویداد که شرکت کرده بود به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. او با تمجید از استعداد کمدی دوغو دمیرکول گفت: «معتقدم او بعد از پدرم بااستعدادترین کمدینی است که به ترکیه آمده است.»

تمجیدهای آیشه کیرجا از کمدین معشوقش

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

آیشه کیرجا در ادامه گفت: «این را فقط به این دلیل نمی‌گویم که معشوق من است، بلکه قبلاً هم این فکر را داشتم. او حتی می‌تواند در میان بهترین‌های جهان قرار بگیرد. دوغو استعدادی خارقالعاده است و در حال حاضر در ترکیه بی‌همتا است.»

این زوج مدت‌هاست که با هم هستند و رابطهٔ آن‌ها به‌طور نزدیک توسط دنیای مجله‌ها دنبال می‌شود. تمجیدهای آیشه کیرجا علاقه و تحسین او به حرفهٔ دمیرکول را به نمایش گذاشت.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه