در چارچوب تحقیقاتی که توسط دادسرای جمهوری بکرکوی انجام شد، در عملیاتی که در ۲۵ آدرس صورت گرفت، تعداد زیادی از چهرههای مشهور بازداشت شدند. هاکان آیدین، رپر معروف با نام مستعار «Blok3» که حکم بازداشت علیه او صادر شده بود، با مراجعه به ژاندارمری تسلیم شد. آیدین که در رابطه با این تحقیقات بازجویی شد و در مؤسسه پزشکی قانونی نمونهای برای آزمایش ارائه داد، با قرار کنترل قضایی به صورت «ممنوعالخروجی» آزاد شد.

“خداوند از دولت ما راضی باشد”
هاکان آیدین که پس از خروج از دادگستری، توضیح کوتاهی به خبرنگاران داد، با تشکر از مقامات دولتی چنین بیان کرد:
«خداوند از دولت ما راضی باشد، بسیار خوب از ما پذیرایی کردند. آزمایشهایمان را دادیم و در دادگاه حاضر شدیم. دیگر نیازی به گفتن چیزی نیست. اگر دولت ما ما را فرا خواند، قطعاً خواهیم آمد.»

در آدرسها بازرسیهایی انجام شد
در آدرسهای متهمان بازداشت شده نیز عملیات بازرسی انجام شد. در بازرسی از آدرس متهم مهت رحشان که در بازداشت بود، ۸ عدد قرص اکستازی، ۲۶ گرم ماده مخدر، ترازوی دقیق، ۲ عدد سیگار الکترونیکی حاوی حشیش، ۳ آبنبات که تصور میشد حاوی مواد مخدر است، سرنگ خالی و ۲ کیسه پلاستیکی قفلدار خالی کشف شد. در بازرسی از آدرس متهم آیجان یاگی نیز، ۱ گرم ماده حشیش یافت شد.
مهت رحشان بازداشت شد
اظهارات دادسرایی ۱۰ نفری که به دادگستری اعزام شده بودند تکمیل شد. برای متهمان برکای شاهین، ولکان باهچهکاپیلی، کبرا عمرن، آیجان یاگی، طوقجه پست اوغلو، ادا داورا، جانسو تکین، قرار ممنوعالخروجی و برای یاشار اوزداش و هاکان آیدین، قرار کنترل قضایی ممنوعالخروجی صادر شد، در حالی که متهم مهت رحشان بازداشت گردید.
اسامی دارای حکم بازداشت (لیست کامل):
- Berkay ŞAHİN
- Tan TAŞÇI
- Yağmur ÜNAL
- Mirgün Sırrı CABAS
- Hakan AYDIN (BLOK 3)
- Mabel MATİZ(Fatih KARACA)
- Feyza CİVELEK
- Niran ÜNSAL
- Volkan BAHÇEKAPILI
- Onur TUNA
- Osman Haktan CANEVİ
- Aslıhan TURANLI
- Eren KESİMER
- Kübra İmren SİYAHDEMİR
- Mehmet Rahşan
- Cansu TEKİN
- Özgür Deniz CELLAT
- Yasemin İKBAL
- Tarık TUNCA BAKIR
- Hanzede GÜRKANLAR
- Aycan YAĞCI
- Tuğçe POSTOĞLU
- Eda DORA
- Semiha BEZEK

