آسان انتخاب کنید

میس یونیورس ترکیه، سرن آرسلان با لباس سیاه و پرتره آتاتورک روی صحنه رفت

سرن آرسلان، نماینده ترکیه در مسابقه دوشیزه جهان، نه‌تنها با زیبایی‌اش، بلکه با شخصیت و منش خود نیز توجه‌ها را جلب می‌کند. او که برای شرکت در هفتاد و چهارمین دوره مسابقات دوشیزه جهان (Miss Universe) در تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۲۵ در تایلند به سر می‌برد، با انتشار پستی معنادار به مناسبت روز گرامیداشت آتاتورک (۱۰ نوامبر) مورد تحسین گسترده قرار گرفت.

“امروز روزی است که به جهان یادآوری می‌کنیم او را فراموش نکرده‌ایم”

سرن آرسلان که در نهمین روز مسابقه با لباس سیاهش توجه‌ها را جلب کرد، در ویدیوی منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی گفت:

“امروز نهمین روز حضور ما در مسابقه دوشیزه جهان است و به کارناوالی می‌رویم پر از رنگ، موسیقی و شادی. اما من سیاه پوشیده‌ام. چون امروز ۱۰ نوامبر است… روزی که آتاتورک را گرامی می‌داریم، یا بهتر بگویم، روزی که به جهان نشان می‌دهیم هرگز او را فراموش نکرده‌ایم. بینش، شجاعت و عشق او به میهن‌اش هنوز در هر ضربان قلب ترکیه زنده است.”

“اگر امروز اینجا ایستاده‌ام، مدیون او هستم”

سرن آرسلان که پرتره آتاتورک را در دست داشت و با لباس سیاه به مدت یک دقیقه به احترام او سکوت کرد، در پست خود نوشت:

“پرتره آتاتورک در دستان من است؛ من به یاد رهبری هستم که نه‌تنها ملتی را بنیان نهاد، بلکه به زنان قدرت رویاپردازی، یادگیری و رهبری بخشید. اگر امروز اینجا ایستاده‌ام، همه‌اش مدیون اوست.”

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه