خواننده سدا سایان، در مورد ماجرای قتل فوتبالیست کوبیلی کان کوداکچی، زهال کالایچی اوغلو، مادر خواننده آلینا کالایچی اوغلو که در تحقیقات این پرونده دستگیر شده بود، با لحنی تند انتقاد کرد.
“اگر کسی به دخترت سیلی زد، باید بلافاصله به پلیس گزارش کنی”
سدا سایان با اشاره به اظهارات زهال کالایچی اوغلو که تحت بازداشت قرار گرفته و سپس با شرایط نظارت قضایی آزاد شده بود، گفت: “تو میگویی که وهاب جانبای به دخترم سیلی زد. اگر کسی به دخترت سیلی زد، باید بلافاصله به پلیس مراجعه کنی و گزارش دهی.”
سدا سایان افزود:
“در ماجرای آلینا کالایچی اوغلو که همه او را میشناسند، مادرش گفت: ‘دخترم از آن رپر (وهاب جانبای) بسیار رنج کشیده بود. حتی یک بار به دخترم سیلی زد.’ حالا تو میگویی که به دخترم سیلی زد. اگر کسی به دخترت سیلی زد، باید بلافاصله به پلیس مراجعه کنی و گزارش دهی. به دخترت سیلی زدن یعنی چه؟ کسی به فرزندت که نگاهش به تو است، سیلی میزند. به یک دختر سیلی میزند. در نهایت چه شد؟ فرزندش بیرون آمد و گفت: ‘آیا گزارشی در این مورد دارید؟’ من از اینجا به همه خانوادهها میگویم: اگر اتفاقی مشابه برای فرزندتان افتاد، در این کشور پلیس وجود دارد، بروید و شکایت کنید. اگر چنین اتفاقی افتاده است، فقط صحبت کردن کافی نیست؛ گزارش، مدرک و امنیت لازم است.”
چه اتفاقی افتاده بود؟
در محله تاتلیسو، خیابان صدیق، در تاریخ 19 مارس، کوداکچی که با دوستش در خودرویی پارک شده نشسته بود، توسط یکی از مظنونان که با خودرویی به محل آمده و تیراندازی کرد، به شدت مجروح شد و در بیمارستان جان خود را از دست داد.
در تحقیقاتی که توسط اداره امنیت استانبول انجام شد، خواننده آلینا کالایچی اوغلو که ارتباطش با این ماجرا مورد بررسی قرار گرفت، به همراه علاءالدین کدایفچی اوغلو که مشخص شد تیراندازی کرده است، در میان هشت مظنون دستگیر شدند.
در تحقیقاتی که توسط تیم ریاست قتل اداره پلیس انجام شد، پدر علاءالدین کدایفچی اوغلو به نام ب.ک و خواننده عزت یلدیزان نیز بازداشت شدند.
مظنونان پس از انجام مراحل اداری در اداره امنیت استانبول، به دادگاه ارجاع شدند.
در دادگاه، ب.ک پس از انجام مراحل بازجویی آزاد شد، اما آلینا کالایچی اوغلو، عزت یلدیزان، علاءالدین کدایفچی اوغلو، م.ر، ه.چ.ا، م.ک و ا.ت با درخواست بازداشت به دادگاه کیفری ارجاع شدند.
دیگر مظنونان آ.ا و ز.ک پس از بازجویی و با اعمال شرایط نظارت قضایی آزاد شدند.
قاضی دادگاه تصمیم به بازداشت مظنونان علاءالدین کدایفچی اوغلو، آلینا کالایچی اوغلو، عزت یلدیزان، م.ر، ه.چ.ا، م.ک و ا.ت گرفت.

