خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم تحصیل اخبار
آسان انتخاب کنید

رئیس TDK، مرت، در دانشگاه HMKÜ به گفت‌وگو پرداخت

رئیس Türk Dil Kurumu (TDK)، پروفسور دکتر Osman مرت، در Hatay در دانشگاه Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) با دانشجویان دیدار کرد.

مرت در سالن کنفرانس آتاتورک در جلسه‌ای با عنوان «گواهان خاموش زبان و تاریخ ترک در دشت‌های آسیای مرکزی: سنگ‌های بنگو» که با همکاری انجمن تاریخ، اندیشه و پژوهش و دانشگاه HMKÜ برگزار شده بود، تجربیات خود را با دانشجویان به اشتراک گذاشت.

پس از برنامه، مرت به خبرنگار AA گفت که برای گفت‌وگو درباره کتیبه‌های قدیمی ترکیه در Hatay حضور داشته است.

وی تأکید کرد که این کتیبه‌ها اطلاعات مهمی درباره زبان، ادبیات و تاریخ ترکیه ارائه می‌دهند و افزود:

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

«کتیبه‌های قدیمی ترکیه، کتیبه‌های گوک‌ترک، نه تنها میراث مشترک مردم آناتولی، بلکه میراث مشترک تمام برادران ترک در سراسر جغرافیای فرهنگی ماست. انسان موجودی تاریخی است. هر فرد، فارغ از حرفه‌اش، کنجکاو است تا گذشته خود را بداند. بنابراین، این آثار نه تنها حافظه مشترک برادران ما در تمام جغرافیای فرهنگی هستند، بلکه پتانسیل گرد هم آوردن ما را در امروز نیز دارند. این آثار از آن دوره تاکنون اطلاعات زیادی درباره فرهنگ، زبان، ادبیات و تاریخ ما به زمان حال منتقل کرده‌اند. بدون آن‌ها، امروز نمی‌توانیم هویت خود را تعریف کنیم. از این نظر، آن‌ها بسیار ارزشمند هستند. ما اکنون اسکن‌های سه‌بعدی لیزری از تمام کتیبه‌های مهم و بزرگ را انجام داده‌ایم و نسخه‌های دقیق آن‌ها را از گرانیت هم‌رنگ در ترکیه ساخته‌ایم. به امید خدا، در اسرع وقت آن‌ها را در محوطه مؤسسه خود نصب خواهیم کرد و در خدمت مردم قرار خواهیم داد.»

در این مراسم که با حضور استاندار Hatay، مصطفی مسعالی، رئیس دانشگاه HMKÜ، پروفسور دکتر ویصل ارن و استاد گروه تاریخ دانشکده علوم ادبیات HMKÜ، پروفسور دکتر ساجت اوگوز برگزار شد، اساتید و دانشجویان نیز حضور داشتند.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه