خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم تحصیل اخبار
آسان انتخاب کنید

وضعیت رها مختار در بخش مراقبت‌های ویژه بحرانی است

محتوای پاک‌سازی شده و ترجمه‌شده به فارسی:

رضا مختار، روزنامه‌نگار ۶۶ ساله و یکی از چهره‌های شناخته‌شده تاریخ تلویزیون ترکیه، در خانه خود در بودروم دچار ناخوشی شد و به بیمارستان منتقل گردید. پس از نخستین معاینات در بیمارستان، گزارش شده که این روزنامه‌نگار سرشناس با نارسایی قلبی تشخیص داده شده و درمان او در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان ادامه دارد.

دنیز اؤر به سوی بودروم حرکت کرد

نخستین بیانیه درباره وضعیت سلامتی رضا مختار از سوی همسر پیشین او، دنیز اؤر، ارائه شد. اؤر با بیان اینکه بلافاصله پس از دریافت خبر به همراه فرزندانشان مینا و پویاز به سمت بودروم راهی شده‌اند، از طرفداران درخواست دعا کرد.

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

“از دعاهای خیر خود دریغ نورزید”

دنیز اؤر در پستی در حساب رسانه اجتماعی خود نوشت: «وقتی در ویلامان در چاناققلعه بودیم، خبر انتقال رضا مختار به بیمارستان در بودروم را دریافت کردیم. برای اینکه فرزندانمان مینا و پویاز وضعیت سلامتی پدرشان را پیگیری کنند و در کنار او باشند، در حال سفر به سوی بیمارستان هستیم. از شما درخواست می‌کنیم دعاهای خیر خود را از ما دریغ نکنید.»

انتظاری نگران‌کننده ادامه دارد

وضعیت سلامتی رضا مختار که به دلیل نارسایی قلبی تحت درمان در بخش مراقبت‌های ویژه است، با نگرانی توسط نزدیکان و طرفدارانش پیگیری می‌شود.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه