خانه اجاره روزانه اجاره سالانه خرید ملک دست دوم تحصیل اخبار
آسان انتخاب کنید

بیانات بورجو گونش دمت آکالین را بسیار عصبانی خواهد کرد

بیانات بورجو گونش دمت آکالین را بسیار عصبانی خواهد کرد

صدای قدرتمند موسیقی پاپ، بورجو گونش، با اظهارات خود در یک رویداد، به موضوع داغ رسانه‌های مطبوعات تبدیل شد. این خواننده مشهور با استفاده از عباراتی درباره همکار خود، دمیت اقالین، بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی ایجاد کرد.

“او نمی‌تواند رقیب من باشد”

بورجو گونش، خواننده ۵۰ ساله، شب گذشته در یک رویداد به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و درباره همکارش دمیت اقالین نظرات تندی ارائه کرد. گونش که با میکروفون خبرگزاری‌ها صحبت می‌کرد، گفت که اقالین را نه از نظر هنری و نه از نظر شخصیتی، شبیه به خود نمی‌بیند.

بورجو گونش در اظهارات خود گفت: «او را نه از نظر هنری و نه از نظر تلاش، شبیه به خود نمی‌بینم. نه از نظر شخصیت و نه از نظر کیفیت، او را نزدیک به خود نمی‌دانم. او را در هیچ سطحی، چه در حوزه هنر و چه در زمینه خوانندگی، رقیب خود نمی‌بینم. شما هم این را به خوبی می‌دانید.»

این گفته‌ها به سرعت در فضای مجازی موضوع داغ شد و این هنرمند مشهور بعداً در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی توضیحاتی ارائه کرد.

Advertisement Buy Second Hand Apartments in Istanbul

“من یک نفر را هدف نگرفته‌ام”

گونش در پستی که منتشر کرد، توضیح داد که گفته‌های او تنها یک نفر را هدف نگرفته و مصاحبه موضوعات مختلفی را پوشش داده است. او در پست خود نوشت:

«در مراسم رونمایی آلبوم ام‌ال الطوغ شرکت کردم. دیدن او و انتشار آلبومی پربار مرا بسیار خوشحال کرد. دوباره به او تبریک می‌گویم. و البته در پایان شب مصاحبه‌ای طولانی با دوستان خبرنگار انجام دادیم. آنچه اکنون در مطبوعات می‌بینید، تمام ماجرا نیست. همچنین تنها یک نفر را هدف نگرفته‌ام. این مصاحبه بسیار طولانی بود.

در واقع سعی کردم به نمونه‌های کلی در بازار نیز اشاره کنم. سوالاتی از جامعه رپ پرسیده شد، نظرات من درباره برخی دوستان دیگر و تفسیرهای آن‌ها خواسته شد. و البته سوالاتی درباره برخی چهره‌ها در دنیای فرهنگ عامه نیز مطرح شد. من نیز نظرات و افکار خود را بیان کردم. در این مصاحبه، وقتی درباره حرفه‌ام، حوزه‌ای که سال‌ها برایش تلاش کرده‌ام، سوالی پرسیده شد، نمی‌توانستم برخی چیزها را به سادگی نادیده بگیرم یا به عنوان موضوعی بی‌اهمیت مطرح کنم. زیرا این‌ها واقعاً موضوعات مهمی هستند و به نظر من جامعه ما بسیار تحت تأثیر این مسائل قرار می‌گیرد.»

“به خودم نمی‌آورم”

به نظر من در کشور ما بسیاری افراد، از هر صنعت و هر موضوعی، بدون اینکه چگونه به جایگاه خود رسیده‌اند، چه کاری انجام داده‌اند، چقدر واجد شرایط هستند، آیا واقعاً به این جایگاه حق دارند یا چقدر زحمت کشیده‌اند، مورد سوال قرار نمی‌گیرند. ما در یک هرج و مرج به سر می‌بریم. یک هرج و مرج اجتماعی. و این موضوع فقط مربوط به این دوره نیست. من سال‌هاست که این وضعیت بسیار نامشخص را می‌بینم. دیدم که هیچ چیز در جایگاه واقعی خود قرار نمی‌گیرد. البته این را فقط درباره صنعت خودم نمی‌گویم. اما این موضوع بسیار مهم است و برای ما باید مورد بحث قرار گیرد.»

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه