تصاویری از لحظاتی که یالوا دختر هنرمند مشهور «گولو» به نام توغیان اولکم گلتر و دوستش سلطان نور اولو، قبل از دستگیری در خیابانهای بویوکچکمجه استانبول منتشر شد. گولو که در اثر سقوط از پنجره تراس خانهاش در یالوا جان باخت، پیش از مرگ همراه دخترش و دوستش در حال تفریح بود.
در ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۵، گولو (۵۲ ساله) خواننده مشهور، در حالی که همراه دخترش و دوستش در تراس بسته طبقه پنجم آپارتمانی در محله هارمانلار، خیابان والی آکی در منطقه چینارجیک یالوا مشغول تفریح بود، از پنجره سقوط کرد و جان باخت. در پی مرگ گولو، توغیان اولکم گلتر و سلطان نور اولو در جریان تحقیقات دادستانی جمهوری یالوا، توسط واحد جنایی یالوا در مجتمع مسکونیشان در بویوکچکمجه استانبول دستگیر و به یالوا منتقل شدند.
انتشار تصاویر همراه دوستش
تصاویر دوربین مداربسته از لحظات راه رفتن توغیان اولکم گلتر و دوستش سلطان نور اولو در خیابان قبل از دستگیری منتشر شد. در این تصاویر، آنها در حال قدم زدن در محله معماروبا بویوکچکمجه دیده میشوند. – استانبول

