آسان انتخاب کنید

قتل‌عام در دانشگاه آمریکا در آخرین لحظه متوقف شد

در ایالت دلاور ایالات متحده، یک کشتار احتمالی در دانشگاه به لطف یک کنترل روتین ترافیکی در آخرین لحظه предотвраب شد. پلیس در خودروی لوکمان خان، دانشجوی ۲۵ ساله، زرادخانه‌ای و برنامه‌های مفصلی برای حمله به پلیس دانشگاه پیدا کرد.

خودرویی پر از سلاح‌

خان هفته گذشته در طی یک توقف روتین ترافیکی در شهرستان نیوکاسل دستگیر شد. مقامات در خودروی او یک قبضه گلک .۳۵۷ با ۲۷ فشنگ، سه خشاب ۲۷ فشنگه، صفحه زرهی بالیستیک، یک دفترچه یادداشت و دفترچه تمرین یافتند.

در دفترچه او مواردی مانند «چگونگی استفاده از سلاح‌ها در یک حمله»، «چگونگی فرار از شناسایی پلیس» و نقشه‌های ورود و خروج ساختمان اداره پلیس دانشگاه دلاور نوشته شده بود.

پیدا شدن قطعه غیرقانونی تبدیل تفنگ به مسلسل در خانه‌اش

به گزارش فاکس نیوز، وضعیت پس از عملیات پلیس فدرال (FBI) به خانه خان در ویلمینگتون بدتر شد. در خانه او یک قبضه گلک ۱۹ مجهز به «سوئیچ»، یک قطعه غیرقانونی که تفنگ را به مسلسل تمام‌خودکار تبدیل می‌کند، یک دوربین دید در شب، تفنگ کالیبر ۵۵۶ با نشانه‌گیر لیزری قرمز، ۱۱ خشاب طولانی و جلیقه‌های تاکتیکی حاوی فشنگ‌های خالی کشف شد.

دادستانی معتقد است که همه این تجهیزات برای یک حمله به دانشگاه آماده شده بودند.

دانشگاه دانشجو را اخراج کرد

لورا کارلسون، رئیس موقت دانشگاه دلاور، تأیید کرد که خان یک دانشجوی لیسانس بوده و او از تمام محوطه‌های دانشگاه ممنوع‌الورود شده و تا پایان تحقیقات به طور موقت از دانشگاه اخراج شده است.

دادستانی: یک فاجعه بزرگ جلوگیری شد

جولین ای. موری، دادستان موقت ایالات متحده، با تأکید بر اهمیت عملیات هماهنگی انجام شده، اعلام کرد: «این پرونده نمونه‌ای عالی از همکاری برای خنثی کردن یک تهدید جدی در دلاور قبل از وقوع بدترین سناریو است.»

تا ۱۰ سال حبس

لوکمان خان به اتهامات فدرال سنگین، به ویژه داشتن مسلسل غیرقانونی، محاکمه خواهد شد. مجموع مجازات این جرایم تا ۱۰ سال حبس است.

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه