آسان انتخاب کنید

دانش‌آموزی که در هنگام مراسم احترام با تلفن صحبت می‌کرد و راه می‌رفت، دستگیر شد

در هشتاد و هفتمین سالگرد درگذشت بنیانگذار جمهوری ترکیه، غازی مصطفی کمال آتاتورک، حرکت یک دانشجو در دانشگاه قونیه نجمالدین اربکان که در حین ایستادن به احترام، دستانش را در جیب گذاشته و با تلفن صحبت می‌کرد، با واکنش‌های شدیدی روبرو شد.

بازداشت شد

بر اساس اطلاعات منتقل‌شده توسط امرالله اردینچ؛ جوانی که در روز ۱۰ نوامبر در دانشگاه مرتکب حرکت جنجالی شده بود، بازداشت شد. دادستانی نیز تحقیقاتی را درباره این فرد آغاز کرده است.

فرآیند انضباطی ادامه دارد

در بیانیه‌ای که دانشگاه درباره این حادثه منتشر کرد، اعلام شد که بررسی‌های لازم و فرآیندهای انضباطی آغاز شده است. در بیانیه‌ای که با امضای پروفسور دکتر شوکری نایل گونر، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه نجم‌الدین اربکان قونیه منتشر شد، آمده است:

“به مناسبت هشتاد و هفتمین سالگرد درگذشت بنیانگذار دولت و جمهوری ما، غازی مصطفی کمال آتاتورک، مراسم یادبود ۱۰ نوامبر با حضور اعضای هیئت علمی و کارکنان اداری در محوطه ساختمان مورفولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه نجم‌الدین اربکان قونیه برگزار شد. به احترام اهمیت این روز، تمام برنامه‌های یادبود در تمام بخش‌های دانشگاه با احترام، حساسیت و جدیت کامل انجام شد.

در همین حین، گزارش شد که در سالن آمفی‌تئاتر دوره دوم، یک دانشجو در حین ایستادن به احترام، رفتاری تحریک‌آمیز و نامناسب با روحیه مراسم انجام داده که منجر به وقوع یک حادثه استثنایی شد. از دانشجویان خود به خاطر برخورد بالغانه، محترمانه و عاقلانه‌ای که در قبال این اتفاق نشان دادند، تشکر می‌کنیم. درباره این موضوع، بررسی‌های لازم و فرآیندهای انضباطی بلافاصله توسط ریاست دانشگاه و دانشکده آغاز شده است. در این دوره که ملت ما بیش از هر زمان دیگری به وحدت، همبستگی و انسجام حول ارزش‌های مشترک نیاز دارد، تأکید می‌کنیم که تمام اعضای دانشگاه باید حساسیت بالایی نسبت به ارزش‌های ملی و معنوی داشته باشند. از تمام دانشجویان و کارکنان خود به خاطر برخورد بالغانه، محترمانه و عاقلانه‌ای که در برنامه‌های یادبود نشان دادند، تشکر می‌کنیم.”

به این مطب امتیاز بدهید

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه